Ο «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΔΙΚΤΑΤΩΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΔΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ!

 

Η φερόμενη ως οικία του Καμάλ Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη έως τις 12 Ιουνίου 1937 ήταν οικία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Όμως ο «Βασιλεύς των Ελλήνων» Γεώργιος Β’, ο «Εθνάρχης – δικτάτωρ» Ιωάννης Μεταξάς, ο «πατριώταρος» Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Μανιαδάκης και ο «πατριωτικός» Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μερκουρίου, δώρισαν την οικία αυτή στον σφάχτη των Ελλήνων της Ανατολίας Καμάλ Ατατούρκ!

Στην φωτογραφία που ακολουθεί φαίνονται οι αλλογενείς που παριστάναν τους Έλληνες Ιωάννης Μεταξάς και Κωνσταντίνος Μανιαδάκης.

Παρουσιάζουμε το αποδεικτικό έγγραφο «Περί εγκρίσεως δωρεάν παραχωρήσεως ακινήτου του Δήμου Θεσσαλονίκης προς την Α.Ε. (Αυτού Εξοχότητα) τον Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας Καμάλ Ατατούρκ», από το ΦΕΚ Α’ αρ. 222 της 12 Ιουνίου 1937.

Για να αντιληφθούμε περαιτέρω την προδοσία και την υποκρισία των παριστανόντων τους Έλληνες αλλογενών θα αναφέρουμε και τα εξής:

Ο Κωνσταντίνος Μανιαδάκης πήρε μέρος παριστάνοντας τον Έλληνα, στη Μικρασιατική εκστρατεία!!!

Τι είδους πόλεμο μπορούσε να κάνει ένα τέτοιο πλάσμα κατά των Τούρκων του Καμάλ Ατατούρκ σε αυτή την εκστρατεία;

Ένα άλλο φρούτο που παρίστανε τον «Εθνικιστή και υπερπατριώτη» ήταν ο διορισμένος, από την κυβέρνηση του Ιωάννη Μεταξά, δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Μερκούριος, επι της δημαρχίας του οποίου το Δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης έκανε την δωρεά παραχώρησης της οικίας του Δήμου Θεσσαλονίκης «προς την Αυτού Εξοχότητα Προέδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας Κεμάλ Ατατούρκ» με την ανθελληνική πράξη εφαρμογής υπ’ αριθμό 814/1937!  

Στην φωτογραφία που ακολουθεί φαίνεται ο αλλογενής, «σεβαστός» κατά την Εταιρία Μακεδονικών Σπουδών, (βλ. https://ems.gr/merkouriou-konstantinos/) Κωνσταντίνος Μερκούριος.

Για να αντιληφθούμε το τι απάτες και τι κοροϊδίες έχουν παιχθεί στις πλάτες των Ελλήνων από τους ελληνόφωνους αλλογενείς όλα αυτά τα χρόνια, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι ο διορισμένος αυτός δήμαρχος, εκτός των άλλων κατηγορήθηκε ότι κατά την διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής, επι κυβέρνησης των δωσίλογων, ανέπτυξε αντισημιτική δράση!!!

Τα παραπάνω αποτελούν ακόμη μια απόδειξη που δείχνει τον διαχρονικά ανθελληνικό ρόλο της κομματοκρατίας στην χώρα μας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ






Popular posts from this blog

ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ UCC ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΤΡΕΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ 2024

ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΫΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ